Silvestr 2014/2015 :-)

01.01.2014 20:00

Ahoj děcka,

 

po zkušenosti z loňského roku jsme se rozhodli, že chalupu na Silvestra začneme hledat zavčasu (a hlavně, dokud na to máme čas). Napište prosím do konce února (tj. do 28. 2.), kdo z vás s námi bude chtít konec roku strávit. Podle toho budeme hledat chatu dle počtu lůžek.

 

Termín: 26. 12. 2014 - 1. 1. 2015.

 

Jana a Petr

Přihlšování: Silvestr 2014/2015 :-)

Datum: 22.12.2014

Vložil: Jana

Titulek: Společné snídaně a večeře

Jako každoročně plánujeme společné snídaně + vaření na večeře.

Jídelníček:
1) pečené kuře + rýže
2) opečený salám (gothaj), kukuřice na másle, brambory
3) pečené maso + brambory/bramborová kaše
4) guláš + těstoviny/pečivo
5) těstoviny s matlou (záložní jídlo)

Dejte vědět, pokud byste si chtěli jídlo zajišťovat sami, ať zbytečně nenakoupíme moc.

Datum: 19.12.2014

Vložil: Nový odkaz na stránky chalupy

Titulek: Jana

https://chalupa-terynka.webnode.cz/

Datum: 14.12.2014

Vložil: Petr

Titulek: Doprava na chatu a ...

Ahoj, snad to v práci vyjde a pojedeme tedy s Jančou 26. ráno - někoho můžeme vzít (Lucka ?). Holoubkovi pojedou, předpokládám, po své ose a Honza s Marťou podle posl. zpráv za námi přijedou o den nebo dva později - mohou se domluvit, zda spolu nebo každý zvlášť. Jen pár minut cesty z chaty je bazén, sauna i bowling, takže si vemte plavky, ... no a taky hry - na sníh to moc nevypadá, tak si jich asi užijeme. Hodit se možná budou i turistické boty a oblečení.

Datum: 15.12.2014

Vložil: Lucka

Titulek: Re: Doprava na chatu a ...

Ahoj, já bych si chtěla rezervovat jedno místo v Berušce. Chtěla bych s sebou brát běžky i sjezdky. Vejdou se? Nebo pro ně mám hledat místo v jiném autě. Děkuji :o) L.

Datum: 15.12.2014

Vložil: Jana

Titulek: Re: Re: Doprava na chatu a ...

Dobře, počítáme s tebou. Vzhledem k tomu, že pojedeme 3 + pravděpodobně hafani, s lyžemi by neměl být problém. Jen budeme muset tentokrát vyrazit brzy - cca kolem 7 ráno. Majitelé chaty potřebují, abychom dorazili do 12 hodin.

Datum: 15.12.2014

Vložil: Martin - sjedu vše - Kafka

Titulek: Re: Doprava na chatu a ...

Já beru plavky, vrtulníka, draka a co já vím, co ještě najdu :-)...Pojedu asi vlastním autem z Chocně, nedá se svítit jinak, do Honzového se stejně jinak asi nevejdeme, beru lyže, běžky atd....ten sníh přeci někde musí být, ne?!?!

Datum: 16.12.2014

Vložil: Holoubkovic

Titulek: Re: Doprava na chatu a ...

My dorazime 26. Na vecer.Zapomnel jsem, jestli jsme se o tom bavili nebo ne, ale muzou tam psi??

Datum: 19.12.2014

Vložil: Jana

Titulek: Re: Re: Doprava na chatu a ...

Ahojky, hafani tam můžou (do přízemí, ne do patra, kde jsou koberce). Letos ale potřebujeme vzít naše hafany, tak jestli je Chelsea snese, není problém ji tam mít taky.

Datum: 20.06.2014

Vložil: Petr

Titulek: Máme ji!!!

S potěšením oznamuju, že po dlouhém a téměř beznadějném hledání se nám podařilo konečně nalézt vhodnou chalupu na vánoce a Silvestra! Je dobře umístěná (v případě dostatku sněhu běžky přímo u chalupy, kratší sjezdovky přímo v obci, delší asi 8km /Tanvaldský Špičák/, luxusní asi 25km /Harrachov/. Chalupa je na polosamotě, avšak zároveň v blízkosti měst (Jablonec nad Nisou asi 4km, Liberec o kousek dál), leží v katastru Jizerských hor, které skýtají nepřeberné možnosti zejména pro běžecké lyžování, v případě nedostatku sněhu pak pro turistiku. Z blízkých cílů jmenujme třeba aspoň notoricky známé: Lázně Libverda s Obřím sudem, protrženou přehradu na Smědé, rašeliniště na Jizerce, v.n. Souš, Smědavu, Smrk s Nebeskými schody :-), Paličník, Frýdlantské cimbuří, Kristiánov, Josefův Důl, hraniční tok Jizery nebo polskou chatu Orle. Ze vzdálenějších Harrachov, Mýtiny, nejstrmější železnici v ČR, Ještěd, zámek Frýdlant v Čechách, ... Blízká města zase nabízí bohaté kulturní a sportovní vyžití - bazény, sauny, aquapark Babylon. Chalupa má velký pozemek, je docela prostorná a plně vybavená s možností parkování přímo u chalupy. A to nejlepší nakonec - cena. Ta je při srovnání s jinými nabídkami téměř fantastická - 7900,- za celou chalupu a pobyt 26.12.-1.1., doplácí se pouze elektrická energie! Je akorát pro přihlášených 7 dospělých + Natálka (dětská postel by měla být k dispozici na vyžádání). Zálohu tedy stanovujeme na 1130,-Kč/dosp. osoba, tato cena pokryje pronájem, za energie se budeme skládat na místě dle finální spotřeby. Prosíme všechny přihlášené o zaslání zálohy do 15.7. na zálohový účet. Jizerkám a sněhu zdar, Petr.

Datum: 20.06.2014

Vložil: Petr

Titulek: Re: Máme ji!!!

www.terynka.cz

Datum: 13.05.2014

Vložil: Jana

Titulek: Aktualizace - Silvestr

Ahoj, napište prosím aktuální informaci o tom, zda s námi Silvestra strávíte nebo ne.

Datum: 13.05.2014

Vložil: Jirka,Lucka,Natalka

Titulek: Re: Aktualizace - Silvestr

Ahoj všichni,
my potvrzujeme a už se těšíme :-)

Datum: 13.05.2014

Vložil: Lenča + Franta + Jonášek

Titulek: Re: Aktualizace - Silvestr

Ahoj, u nás platí, co jsme psali už dřív. Takže s námi nepočítejte a uvidíme, jak to dopadne.

Datum: 13.05.2014

Vložil: Monika

Titulek: Re: Aktualizace - Silvestr

U mě platí totéž, co jsem psala prvně. Neohlížejte se na mě, u mě je dovolená stále ve hvězdách. Třeba dovolenou dostanu a třeba bude možnost přistýlky, pak s SCéčkem strávím ráda silvestra.

Datum: 15.05.2014

Vložil: Lucka a Marťa

Titulek: Re: Aktualizace - Silvestr

Stále stejně: Na Silvestra zatím žádné plány nemáme, takže je opět rádi strávíme v kruhu přátel SCbarytour :D

Datum: 23.03.2014

Vložil: Lenča + Franta + Jonášek

Titulek: Asi pozdě

Sice píšeme pozdě, ale stejně je to pro nás bezpředmětné, jelikož vůbec netušíme, jak na tom v prosinci budeme. Spíš to vidím tak, že se hlásit nebudeme a když by se třeba někdo přihlášený na poslední chvíli odhlásí a my budeme moct, tak ho nahradíme. A pokud to nevyjde, tak se nedá nic dělat. Prostě o tom kam pojedeme už rozhoduje Jonášek.

Datum: 26.02.2014

Vložil: Monika

Titulek: s otazníkem

Je to zatím bohužel moc daleko a v tuto chvíli nevím, jestli si vůbec budu moci vzít dovolenou. Přednost budou mít v práci kolegové s dětmi, někdo musí na odboru zajistit zástup. A vzhledem k tomu, že jsem dosud měla každé vánoční svátky volné, kdo ví, jestli se mi to podaří i letos uhájit.
Pak mi nezbývá než doufat, že třeba bude na chalupě jedno rezervní místo volné.

Datum: 13.02.2014

Vložil: Lucka a Marťa

Titulek: Silvestr

Na Silvestra zatím žádné plány nemáme, takže je opět rádi strávíme v kruhu přátel SCbarytour :D

Datum: 04.02.2014

Vložil: Jirka+Lucka+Natálka

Titulek: Silvestr

Rádi se zúčastníme :-)

Datum: 03.02.2014

Vložil: Petr

Titulek: Silvestr - chalupa - umístění

Tak jako každoročně se budeme snažit najít chalupu na hezkém místě, cenově dostupnou, s blízkostí větších sjezdovek, hezkou uvnitř, ideálně s krbem, velkou společenskou místností a dostatkem prostoru atp. Lokalita dle nabídky, nějaké vyšší hory u nás nebo na Slovensku (Krušné, Krkonoše, Beskydy, Šumava, Orlické, Jizerky, nebo Malá/Velká Fatra, Tatry, Kysucké Beskydy, ...). P.

Datum: 02.02.2014

Vložil: Honza

Titulek: Silvestr

Asi bych rád, ale je to šíleně daleko. Záleží, kde by to bylo.

Přidat nový příspěvek