Prodloužené víkendy - květnové svátky

16.07.2014 10:37

Další akci letošního roku pracovně nazýváme MÁJ 2014. Pracovně proto, že zatím není určené místo, kam pojedeme.


 Rádi bychom si pronajali hezkou (ideálně komfortní) chalupu/chatu v ČR nebo na Slovensku (ideálně oblasti jako Slavkovský les, Doupovské vrchy, Český les, Krušné hory, Lužické hory a podobně, nebo na SK Orava, Kysúce, Velká Fatra, apod.), klidně i méně známější oblasti a nepříliš vysoké (kvůli zbytkům sněhu) se zajímavými možnostmi pro výlety na kolech. Náplň: výlety na kolech/pěšky, večer posezení u ohně a grilování/opékání+hry, apod. Termín: 1.- 4.5. odjezd dle vzdálenosti a domluvy s majitelem ve středu po práci, nebo ve čtvrtek ráno, návrat v neděli večer (tedy 3-4 noci).


Cena: okolo 200,-Kč/noc a osoba. Stravování vlastní, vybavená kuchyně k dispozici, stejně jako venkovní gril/ohniště. Rovněž k dispozici standardně WC, koupelna, sprcha. Chalupu budeme vybírat dle počtu přihlášených, proto potřebujeme znát jejich počet co nejdříve. Termín přihlašování: 22.1.2014, zálohu na ubytování ve budeme vybírat dle ceny chalupy a počtu osob, doprava bude řešena individuálně.


Poznámka: akce vhodná i pro rodiny s dětmi :-). Jen je potřeba brát v úvahu, že nebude možné ve větším počtu lidí zajistit noční klid od 20 hodin :-) a v případě většího zájmu osob zajistit, aby každá rodina měla vlastní pokoj.


A) Slavkovský les - cyklo - Marťa, Lucka, Mia, Jirka, Jana, Petr

B) Kysuce - Janča M., Láďa M., Janička, Jana, Petr